Blog

Düzce Bosch Kombi Servisi

Özellikle kış aylarında yoğun olarak kullanılsada her mevsim kullandığımız kombi cihazlarımızın her yıl periyodik olarak yapılacak olan bakıma ihtiyacı vardır. Ayrıca herhangi bir arıza durumunda yetkili teknik servis müdahalesi gerektiğinde ve parça değişimi söz konusu olduğunda mutlaka orjinal yedek parça kullanılmasına dikkat edilmelidir. Gerek söz konusu bir arıza olsun gerekse bakım olsun Düzce Teknik Servis ile iletişime geçerek kombi cihazınız için düzce kombi teknik servisi hizmeti alabilirsiniz. Kombi cihazınız için her yıl periyodik olarak bakım yapılması unsuru peteklerinizin ve tesisatınız için geçerli değildir. Ve hatta zamansız ve gereksi, yapılan petek ve tesisat bakımı, peteklerinizin içerisinde bulunan koruyucu kimyasal maddenin kaybı sonucunda da peteklerinizin çürümesine sebebiyet verecektir.

Kombiniz İçin Teknik Servis İle İletişime Geçmeden Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kombi cihazınız için teknik servis ile irtibata geçmeden önce bazı arıza durumlarını biliyor olmalısınız. Bu durumlar, Bosch kombi cihazınıza gaz geldiğinden emin olmalısınız. Çünkü, Bosch kombiler doğalgaz olmadan çalışmaz. Çoğunlukla da ateşleme ve çalışmama gibi problemlere yol açabilir. Bu arıza durumunda kombi cihazınıza gaz geldiğinden ve konutuza gaz geldiğinden emin olmalısınız. Bunun için gaz vanalarını kontrol edebilir ya da ocağınız doğalgaz ile çalışıyorsa ocağınızı yakmayı deneyerek kontrol edebilirsiniz. Çünkü dairenizde gazın olması ocağınızın çalışmasını sağlar. Ocağınız çalışmaz ise dairenizde gaz yoktur demektir. Eğer konutuza gaz geldiğinden eminseniz, kombi cihazınızın yanında bulunan gaz vanasını kontrol ederek kapalı ise açmalısınız. Bir diğer durum ise kombi cihazınızın su basıncının ideal seviyede olduğundan emin olmalısınız. Bosch kombi cihazlarında basınç ya da bar olarak adlandırılan tesisat suyunun ideal seviyesi bir ile iki barın arasıdır. Düşük basınç ya da yüksek basınç durumunda kombi cihazınızın ekranında arıza kodu belirebilir ve yüksek basınç nedeniyle kombi cihazınız su akıtabilir. Eğer basınç düşük ise su doldurma musluğu ile kombi cihazınıza su basmalısınız ve yüksek basınç durumunda da kombi cihazınıza en yakın peteğin havası alınarak, yüksek basınç ideal seviyeye getirilmelidir. Bilinmesi gereken diğer bir durum da kombi cihazınızın ekranında hata kodu belirdiğinde ya da arıza ledi yandığında kombi cihazınıza resetleme işlemi yapmanız gerektiğidir. Çünkü, zaman zaman resetleme işlemi ile arıza durumları teknik servis öncesinde giderilebilmektedir. Tam da bu yüzden resetleme işlemi teknik servis öncesi yapılması gereken en önemli işlemdir. Kombi cihazınızın arıza durumunda ilk olarak resetleme işlemi yapmalısınız. Ama resetleme işleminin sayısı maksimum üçtür ve üç kez resetlemenize rağmen düzelme olmaması halinde yetkili düzce klima teknik servis ile iletişime geçmelisiniz.

Kombi Cihazınıza Müdahale Etmemelisiniz!

Kombi cihazlarının su, elektirik ve doğalgaz ile çalışıyor olması sebebiyle cihazınızı açmaya kalkışmanız ve her yanlış yapılan bir müdahalenin sağlık açısından kötü sonuçlar doğurabileceği gerçeği nedeniyle yukarıda saydığımız kullanıcının müdahale edebileceği dudumlae dışında kombi cihazına herhangi bir müdahale de bulunmadan yetkili teknik servis ile iletişime geçerek işi konunun uzmanlarına bırakmanız da fayda vardır. Yalnızca arıza hallerinde değil her yıl kış mevsimi gelmeden yaptırılması gereken periyodik bakım için de yine yetkili teknik servisten destek alınmalıdır. Çünkü, yaptıracağınız periyodik bakım cihazınında oluşabilecek arızaların önüne geçer ve enerji tasarrufu da sağlarsınız. Kombi cihazınızın ömrünü uzatırken kombi cihazınız can ve mal kaybı tehdidi yaratmaz. Ayrıca kombi cihazınız verimli ve tam kapasite çalışırken yaşam alanınız da çok daha konforlu hale gelir ve yapacağınız enerji tasarrufu da faturalarınıza yansıyarak bütçenizde daralma yaratmaz. Kombi cihazınız için ister bakım yaptırmak isteyin, istrseniz de bir arıza hali söz konusu olsun mutlaka yetkili teknik servis ile iletişime geçerek destek almalısınız.

Daha fazla oku...

Kombi Havası Nasıl Alınır?

Kombinin havası nasıl alınır? Sorusu en çok araştırılan konulardandır. Özelliklede kombisine kendi müdahale etmek isteyen kullanıcıların araştırdığı bir konudur. Tüm bu işlemler bir uzman tarafından yapılmalıdır. Uzman müdahalesi daha sağlıklı sonuçlar doğuracaktır. Kullanıcı müdahaleleri çoğu zaman kötü sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. (daha&helliip;)

Daha fazla oku...

Düzce Viessmann Kombi Servisi

Kombiler, insanlara bireysel ısınma ve sıcak su imkânı sağlayan cihazlardır. Yaşamsal açıdan konfor sağlayan kombilerle, kullanım oranı kadar enerji ücreti ödemek mümkündür. Sıcak su için ayrıca bir cihaz kullanımı gerektirmediğinden, kullanışlı olan kombiler mekânlarda tercih edilmektedir. Günümüze dek tek daire kullanımına uygun üretilmiş olan kombiler, kaskat uygulamaları yapılarak büyük kapasiteli cihazlar ile daha büyük alanların ısınmasına olanak sağlamaktadır. Kombinin özellikleri ve teknik servis firmasının nitelikleri çok önemlidir. Bu nedenle kombi satın alınırken, ürünün nitelikleri ve teknik servis firmasının hizmet nitelikleri önem taşımaktadır. (daha&helliip;)

Daha fazla oku...

Düzce Vestel Klima Servisi

Düzce Vestel klima servisi, servis hizmetinde en iyi şekilde yapılması için personellerini en iyi şekilde yetiştirerek müşterilerine en iyi kalitede hizmet vermektedirler. Düzce vestel klima servisi olarak müşterilerin en kaliteli ve son teknoloji servis hizmetlerini almaları için, personellerine takip ve eğitim şansı sunmaktadır. Müşterisi servis talebinde bulunduğu zaman en kısa zamanda dönüş yapılarak en kaliteli hizmetin verilmesi için çabalamaktadırlar. Müşterisini memnun edebilmek adına her türlü teknolojik gelişmeyi takip etmekte ve hizmete uygulamaktadır. (daha&helliip;)

Daha fazla oku...

Kombi Kaç Derecede Çalıştırılmalı?

Kombiler, kullanımı basit olan kullanışlı cihazlardır. Tüm ortamın sıcaklığını sağlayan, aynı zamanda sıcak su sistemi ile istenilen sıcaklıkta su konforu sağlayan cihazlar günümüzde her mekânda güvenle kullanılabilmektedir. Kullanım ölçüsünde enerji tüketimi yapan cihazlar bu açıdan da ekonomik özellikler sergilemektedir. Kombiler çeşitlerine göre ayrılmaktadır. Hermetik, yoğuşmalı ve bacalı kombilerden mekâna ve ihtiyaca uygun olanı tercih etmek mümkünüdür. Kombinin üretim özellikleri kadar kullanımda uygulanan yöntemler de önemlidir. Kombinin teknik servis nitelikleri kombinin verimli ve güvenli kullanımında önemli detaylardan biridir. (daha&helliip;)

Daha fazla oku...

Düzce Mitsubishi Klima Servisi

Bulunduğunuz mekanların, işyerlerinizin ve evlerinizin iklimlendirilmesinde kullandığınız klimaların dış ve iç ortamda, dış ortamda ve mekanda mevsim koşullarına göre farklı hava koşullarına maruz kalarak zarar görebilmleri mümkündür. Klima cihazınızın çalışma performansını düşüren ve ömrünü kısaltan bu probleei ortadan kaldırmak adına Düzce Teknik Servis ile iletişime geçerek periyodik klima bakımınızı Düzce klima servisine yaptırabilirsiniz. (daha&helliip;)

Daha fazla oku...

Düzce Eca Kombi Servisi

Kış aylarında evlerinizin ısınması ve sıcak su kaynağı olarak kullandığımız kombi cihazlarını henüz kış mevsimi gelmeden, olası arızaların önüne geçmek, enerji tasarrufu yapabilmek ve daha verimli kullanabilmek adına her yıl mutlaka periyodik olarak bakımının yapılması gereklidir. Kombi cihazınızın ömrünü uzatarak daha verimli ısı sağlaması adına yaptıracağınız bakım veya herhangi bir arıza durumunda Düzce Teknik Servis ile iletişime geçerek düzce kombi teknik servisi ile ilgili destek alabilirsiniz. (daha&helliip;)

Daha fazla oku...

Kombi Neden Su Akıtır?

Kombi neden su akıtır? Sorusuna cevap vermemiz gerekirse, bu arıza genelde kombinin su basıncının aşırı yükselmesinden kaynaklanmaktadır. Kombinin doldurma hatlarındaki arıza nedeni ile ya da bakımları düzenli yapılmazsa da ortaya çıkmaktadır. Kombi bakımını servis dışında başka birine yaptırıldığında da bu tip arızalar ortaya çıkmaktadır. (daha&helliip;)

Daha fazla oku...

Düzce Baymak Kombi Servisi

Düzce baymak kombi servisi, servis hizmetinde kalitenin adresi olarak bilinmekte ve müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadırlar. Servis talebi geldiğinde kısa zamanda hızlı dönüşler yaparak insanların iyi bir hizmet almasına olanak oluşturmaktadır. Müşterileri verdikleri servis hizmetinden memnun kaldıkları içinde başkalarına öneride bulunmaktadır. (daha&helliip;)

Daha fazla oku...

Düzce Arçelik Klima Servisi

Sıcak yaz ayları sizi sıcaktan bunaltmaya başlamadan klimanızın periyodik bakımını yaptırmalısınız. Klimanıza yaptıracağınız periyodik bakım hem sizin sağlığınız hemde klimanızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışması açısından oldukça önemlidir. Klimalı ortamlarda sağlığınızı korumak adına dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Öncelikle dikkat edilmesi gereken husus düzenli olarak klimanıza bakım yapılmasıdır. Bir diğer husus ise, klimanızı gün içerisinde olabildiğince az kullanarak daha çok doğal havalandırma yapmanız gerektiğidir. (daha&helliip;)

Daha fazla oku...
Telefon
Whatsapp